Contact    Disclaimer    Imprint    
 
 

Santiere


Aici gasiti filialele noastre!

Referinte

Va prezentam cu placere o selectie a proiectelor de referinta ... mai multe!
 
 

DISCLAIMER:

1. Continutul ofertei online
Autorul nu isi asuma nici un fel de responsabilitate pentru actualitatea, corectitudinea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Pretentiile impotriva autorului implicand daune de natura materiala sau imateriala cauzate de utilizarea sau neutilizarea informatiilor expuse, respectiv de utilizarea de informatii defectuoase sau incomplete sunt fundamental excluse doar daca autorul se dovedeste vinovat de neglijenta intentionata in masura in care din partea acestuia nu exista niciun fel de vina demonstrabila a fi fost cu intentie ori extrem de neglijenta.
Toate ofertele pot fi modificate fara vreun fel de notificare si nu au caracter obligatoriu. Autorul isi rezerva dreptul in mod expres de a modifica, completa, sau sterge anumite segmente sau intreaga oferta fara nici un fel de instiintare speciala ori de a inceta temporar sau definitiv publicarea.

2. Referiri si linkuri
Pentru trimiterile directe sau indirecte la pagini de web straine („Hyperlinks) si care se afla in afara ariei de responsabilitate a autorului, raspunderea ar trebui aplicata doar in cazul in care autorul este constient de continut, iar din punct de vedere tehnic ar fi fost posibil si rezonabil ca acesta sa se impiedice utilizarea in cazul continuturilor ilegale.

Prin prezenta autorul declara in mod expres ca la data crearii link-ului nu a fost recunoscut niciun fel de continut cu caracter ilegal in privinta paginilor la care s-au facut trimiteri. Autorul nu are niciun fel de influenta asupra formei actuale sau a celei viitoare, a continutului sau dreptului de autor ale tuturor paginilor la care s-au facut trimiteri/ citari. Din acest motiv el se disociaza in mod expres de toate continuturile tuturor paginilor la care s-au facut trimiteri/ citari si care au fost modificate dupa crearea link-ului. Acest lucru este valabil pentru toate trimiterile si citarile din interiorul ofertei proprii de internet cat si pentru inserarile straine furnizate de autor in registrele de vizitatori, forumurile de discutii, indexuri de legaturi, listele de e-mail cat si in toate celelalte forme de banci de date ale caror continuturi permit accesul la scriere. Singurul raspunzator pentru continuturile cu caracter ilegal, eronat sau incomplet si in special pentru daunele care reies din utilizarea sau neutilizarea oricarui tip din informatiile oferite este furnizorul paginii la care s-a facut legatura si nu persoana care numai se conecteaza la respectiva publicatie.

3. Dreptul de autor
Autorul doreste sa respecte in toate publicatiile sale drepturile de autor ale imaginilor utilizate, graficii, documentelor audio, secventelor video si textelor, sa foloseasca imaginile, grafica, documentele audio, secventele video si textele elaborate de el sau grafica, documentele audio, secventele video si textele libere de licenta.
Toate brand-urile si marcile inregistrate numite si protejate de terti care se gasesc in interiorul acestei pagini se supun fara restrictii prevederilor legii drepturilor de autor si proprietate ale detinatorului inregistrat. Doar pe baza simplei mentiuni nu se poate trage concluzia ca marcile inregistrate nu sunt protejate de drepturile tertilor!
Dreptul de autor pentru materialele elaborate de insusi autorul apartine in intregime autorului paginilor. Multiplicarea sau utlizarea oricaror materiale grafice, documente audio, secvente video si texte in cadrul altor publicatii electronice sau in forma tiparita nu este permisa fara acordul expres al autorului acestora.

4. Protectia datelor
Daca in cadrul ofertei de internet exista posibilitatea de inregistrare a datelor personale sau de afaceri (adrese de e-mail, nume, adrese), atunci furnizarea acestor date din partea utilizatorului are caracter strict voluntar. Utilizarea si plata tuturor serviciilor oferite sunt permise – in masura in care din punct de vedere tehnic acest lucru este posibil si rezonabil – fara specificarea acelor date personale, respectiv prin introducerea unor date anonime sau unui alias/ pseudonim. Se interzice utilizarea datelor de contact publicate in cadrul rubricii de Imprint sau a oricaror date cu caracter asemanator precum adrese postale, numere de telefon si fax, cat si adrese de e-mail prin intermediul tertilor in vederea trimiterii de informatii care nu au fost in mod expres solicitate. Masurile legale impotriva expeditorilor asa numitelor mesaje Spam/ nedorite in cazul incalcarii acestei interdictii sunt in mod expres rezervate.

5. Valabilitatea juridica a prezentei declaratii de excludere a raspunderii
Prezenta declaratie de excludere a raspunderii se considera parte din publicatia de internet de la care s-a facut referire. In masura in care parti sau formulari individuale ale prezentei ale prezentului text nu corespund situatiei juridice in vigoare, nu mai corespund deloc ori nu corespund in totalitate, atunci acest lucru nu va afecta continutul sau valabilitatea celorlalte parti ale documentului.
 
    Depenbrock Bau GmbH & Co. KG   Blumenhorst 6   32351 Stemwede